inlah manteraku







berlapanglah dadaku pada akhirnya ia terhasil dengan begitu baik. yang pertama selepas aku impikan selama puluhan tahun sejak aku mengenal puisi, prosa dan manteranya. inilah antologiku.



boleh ditempah dengan mengutuskan minat kalian melalui emailku : biskut.assassin@gmail.com. cuma berharga RM15 ( tidak termasuk nilai postej ) atau secara terus dengan menghubungi no hapeku : 0175600452. dan ianya adalah cetakan terhad.

melalui twitter : @ghostassassin12

melalui facebook : www.facebook.com/LelakiSeparaKhayal




31 comments:

Fendy said...

mcm best je...

Cikli said...

Separa khayal mana untung dengan separa sedar?

APi said...

rare ni, dapatkan sebelum habis kalian..

obat penyakit kanker kelenjar getah bening herbal said...

kayak'y bagus nie :)

the malay male said...

tajuk mmg ohsem

Cikgu Ma said...

sudah intai2 dari blog lagi satu...memandangkan ibunda telah menghulurkan wang poket, patik berkenan meminang mantera tuan hamba...insyallah, ^_^

ana said...

aku doakan kamu terus sukses:)

Cikgu Jaja™ said...

phan, kau mmg tegar menulis. aja2 fighting! :)

Wadi AR said...

gua wajib dapatkan. lu tunggu antu

cimöt said...

tetibe aku teringat cerita KAMI.. suka puisi..sme cam ko!

ghost writer said...

cimot : kalau suka, kena dapatkan :)

blog-tips-kurus said...

aku je yg tak berjiwa puitis..

siap letak no.telefon bimbit. boleh berkenalan? hoho!

ghost writer said...

tips petua : hanya untuk urusan jual beli buku. :)

ctpayong said...

assalamualaikum

bisk...kakCT mau.

tehr said...

barangkali aku juga termasuk dalam kumpulan lelaki separa khayal ni

fallen angel said...

phan, boleh nda kau simpankan dua buah beserta tandatangan kau? nanti aku confirmkan bila2 mau beli tu.

hanaahmad said...

aku cop satu Phan!! :D

EZAN IDMA said...

kagum

ஜ miss klanika ஜ said...

ghost , aku lemah betul bab-bab pembelian secara atas talian ni . macam buku kau juga , Ketakutan aku dah beli . itu teros dari kedai buku . yang ni memang takde jual kat kedai buku ?

pemuzik jalanan said...

siapa tak beli dia rugi.
kbai.

Päk Läng said...

setakat ni, aku ada (hampir) semua buku hasil tulisan kawan² aku dan aku ada semua buku (bukan majalah) yang termuat karya² kau ophan...kau faham kan maksud aku? jadi, pastikan salah satu naskah antologimu menjadi kepunyaanku :)

LidiaSuraya said...

wahhh dan lagikk dan lagikk

Nong Andy said...

puisi?? hurm....

eita said...

waaa....berjaya jugak kau ye..menerbitkan buku..
tahniah

nurHeart said...

tahniah, ghost! ;)

Telor Power said...

hebat....kagum aku dgn ko ghost.

Lady Windsor said...

simpan satu untuk aku, nanti aku order. at the moment aku masih tunggu 'ex boyfrend' aku...hehe

Hansyirah Takezur said...

kagum aku. kau memang tegar menulis. :D

Aim Mizie said...

Tahniah.

Gillette Flores said...

Ini hasil karyamu ya?

Landorsbgt said...

phan, kau mmg tegar menulis. aja2 fighting! :)