zine




'kebodohan adalah perkara yang miskin, kepandaian adalah kekayaan. justeru harus kamu malu adalah kepada hal yang pertama.' 

- Napoleon Hill Mengiringi Penyampaian Hadiah

zine pertama aku di bawah label BigHelmetInk sudah beredar di event BOCO pada 8 Sept 2012. berminat untuk dapatkan zine aku, bolehlah email aku di biskut.assassin@gmail.com. harga RM5 (tidak termasuk postej)


juga zine dari boneka dalam chermin




50 comments:

Pencari Allah said...

saya mahu beli :)

Asrul "iLham" Sany said...

ulasan cerita?

ghost writer said...

@Asrul; menjadi kebiasaan aku untuk tidak mengulas tulisan sendiri. :)

Pencari Allah: mekasih. nanti email je k. :)

panadol said...

ya ampunnn..
nenek gilak lama aku nda masuk cni.
hahaha

nnt akan d email.
tpkan, nipis btl ka nie zine smpi bgitu harganya?
brapa muka surat nie?
hehehehe

Rain said...

tertarik dengan kaver othello, tapi mahu baca ex-boifren

ghost writer said...

panadol ; takdelah tebal mana pun, mukasurat pun ada dalam 60 macam tuh. bahan bacaan ringan jer. :)

Rain : amik keduanya sekali pun takper.. haha

FaizalSulaiman said...

nak beli dan ambil masa utk baca :)

Cikgu Ma said...

insyallah nak...nnt malam saya emel

LelakiSemalam said...

aku suka apa yg kau lakukan sekarang...

asip محمد said...

lama gua tak datang sini.. maaf..


cerita pasal buku.. lu ada bahan bacaan berat tak? tak kisah lah kompilasi kawan2 lu dengan lu ke.. lu punya sendiri ke.. ada?


satu lagi.. eh ada tuiter?

the malay male said...

Tahniah bro atas terhasil karya ini... Salute

ஜ miss klanika ஜ said...

lagi ada jual kat mana ghost ? mohon beritahu . mahu beli .

faiz said...

Bro kasi la skit review..

ghost writer said...

asip ] tuiter aku gi add @ghostassassin12

sebelum ni aku dah menulis kompilasi sebanyak 6 buku. dan untuk kesemuanya tuh hanya Kontrol Histeria dan Batu Ketiga Dari Matahari saja yg agak berat.

Miss Klanika: send email ke biskut.assassin@gmail.com. zine ni hanya jual melalui online dan kat event2 yg diadakan sekitar KL, shah alam dan mugkn akan ada di JB.

ghost writer said...

Faiz ] pasal review nih kena bagi orang lain yg buat, sebab aku rasa tak sedap hati nak review tulisan aku sendiri. haha.

ana said...

nnti psp shah alam ada jual x?

ghost writer said...


ana ] ya sudah tentu ada. jangan risau. :)

Titisan Hujan said...

nak beli!

yg bwh tu pn cm comel je.nk gk.

Faaizz d. Zul said...

aku nak tunggu event2 kat kl ni. teringin juga nak cari

tehr said...

tahniah, bro
moga2 menjadi kegemaran ramai

APi said...

coolio dan chaio kedua-dua zine..
serius!

Cikgu Ma said...

dah emel =)

reenapple said...

aku pun nak beli juga. =)

JIJI YU said...

dah kuar buku dah..thniah shbt..

Bitt (double IS) said...

mcm menarik nih...

yup, selamat hari raya juga ya..maaf zahir dan batin sepanjang berblog :)

fallen angel said...

termasuk postage berapa phan?

airazulaikha said...

kalau bodoh tambah sombong lagilah miskin dan papa lagi fakir..

LadyBird said...

bodoh itu kdg2 sentiasa menemani kita.. cuma kita berusaha untuk menjadi cerdik dengan selalu bertanya atau sebaliknya..

LadyBird said...

ghost, tolong like page lady please.. : https://www.facebook.com/fathumohamadphotography

hanaahmad said...

aku sudah dapatkan kedua-duanya! cuma tandatangan kau je belum lagi Phan! :D

lotikus disarimankan said...

mahu.
emailkan detail payment ke: electra_gardenia@yahoo.com
boleh cuci jiwa

Nong Andy said...

i will pm u at FB nanti k.. both of them!

feyza said...

nk baca,,

Cikli said...

Keproduktifanmu mengagumkanku.

iKhRam said...

nampaknyer
kene tgok jugak ni..

LidiaSuraya said...

wahhh wahhhh maju setapak ag!

Hansyirah Takezur said...

macam berminat je. sinopsis la skit phan. bukan review. hehe. :D

agen trica jus semarang said...

nyimak sob ..

fingerkontot. said...

ada penghantaran interbenua tak?

Cangkul Emas said...

tak jual kat kedai2 mainstream ke?
aku emang sgt minat nih.

emieysandra said...

tahniah bisk =)

blog-tips-kurus said...

tahniah! pada tarikh keramat..

*cam biasa nak FOC, drop dpn opis ye? lalalala.. (>.<)

Aween Md Zahir said...

kau tolong bacakan intipati dlm ney boleh ? sebab aku payah sket nk hadam sendiri, nk org bacakan lah ! kekeke =p

agen trica jus jakarta said...

kunjungan sob , walaupun hanya satu kalimat lebih berarti dari satu paragraf

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah bisk

Amanina said...

Kalau yg bodoh sombong lg sakit hati..

EZAN IDMA said...

kalau mahu beli secara depan2 bagaimana

Qaseh dalia adelia said...

assalamualaikum bro ... sihat ? lama tak datang sini , bkan sini je semua pun dah jrg singgah .. salah satu blog yg di kagumi =) semoga terus berblog dan sihat2 sokmo ..bereh ! hehe

obat tradisional sakit maag said...

ikut nyimak artikelnya.,.,.,.

Mannybjfa said...

coolio dan chaio kedua-dua zine.. serius!