sedikit kesempatan



Untuk semua kawan-kawan yang tidak pernah dilupakan.Tiada kata selain dari kata yang memohon kemaafan.Mengambil sedikit kesempatan dari ruang yang sedikit diberikan,aku bariskan ayat 'Selamat Menyambut Eidul-Fitri,maaf zahir-batin' atas semua yang aku sengajakan dan tidak-sengajakan dalam menjadi manusia yang berbicara melalui penulisan.Hanya tuhan yang tahu.


Dunia tidak pernah membenci kita.Tuhan merahmati kamu semua.



97 comments:

pembaris said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

noraliza said...

selamat hari raya bisk :)

JIJI YU said...

bro selamat hari raya

.sweet-ants. said...

sama lah...maaf andai ada salah silap ye.. slmt hr raye :)

Bidadari Syurga said...

salam aidilfitri... samalah saya pun...

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

Salam lebaran untuk kamu juga ghost.

KHRLHSYM said...

selamat hari raya ghost.

Liyana Zahim said...

(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫
`⋎´..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✿¸.•❤••❤•بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •❤••❤•.¸✿
* _Π_____* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ
/______/~\SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ˚ ✰* ★
| 田田 |門| ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥
Dikesempatan ni saya ingin meminta maaf dari ujung rambut hingga ujung kaki jikalau ada b'gurau t'kasar bhasa , t'salah kate , t'marah t'pukul sesape , halalkn mkn minum jikalau ada & slh silap ampun maaf diminta .. SALAM LEBARAN : )

Nur Aizureen Md Zahir said...

selamat mkn ketupat sambil kibar bendera ~!
selamat hari raya :)

PENCONTENG said...

S.H.R.M.Z.B.

Ikhlas dari,
penconteng.

*senyum syawal

PK said...

selamat beraya ghost!!

lavender harum wangi said...

salam lebaran abam Hantu~ :">

venus said...

selamat kembali dari rantaian Ramadhan, Ghost. hihi :)

Johan 'Champ' Radzi said...

Lama aku tunggu kau ghost.

haha selamat hari raya juga askar :)

NAJ HEBAT said...

bisk. salam eid mubarak.

:P

Wadi AR said...

yey, antu datang.









selamat raye antu. antu, tgn kanan gua gatal gatal la. nape eh?

nub said...

aku pun lagu tu jugak la naa.

salam raya

juliam said...

ghost, nak raya rtak ada feel tahun ni. apasal doh.

eh btw selamat. maaf zahir batin

Pena Marhaen said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Ghost.

mohon maaf zahir dan batin

Encik Psychopath said...

Selamat Hari Raya Ghost.

tieykah said...

Selamat Hari Raya Ghost

Maaf Zahir dan Batin

doubleHead said...

mister GW,selamat hari raya..:D

Lucifer said...

Selamat selamat!

Peah Ros said...

selamat hari raya :)

cik ayin said...

selamat hari raya :)

muse said...

selamat hari raya maaf zahir batin bro semoga raya tahun ini membawa seribu keberkataan

James Alexander said...

Selamat Hari Raya juga buat kamu walau dimana kamu berada.


Moga apa yg dah dituliskan sama ada sengaja atau tidak dapat dimanfaatkan di masa akan datang.

hanjila said...

selamat hari raya aidilfitri, mohon maaf andai pnh terkasar bahasa atau terguris perasaan...(:

cik pha said...

selamat hari raya pak hantu.maap andai terkomen y entah apa2 y boleh buat kau makan hati 0-0 yer..hee

delarocha said...

salam lebaran bro...

nurHeart said...

salam syawal.. hve a gud one ya - filled with joy, love & happiness :)

Mutiara Bernilai said...

encek ghost. selamat hari raya, selamat menikmati kenikmatan kemenangan kamu.. :)


maafin silap salah yach!


~ :)

Cikgu Jaja™ said...

salam aidilfitri..salam merdeka..

ophan hilang lama rasa canggung pulak..jgn hilang lama2 lg okay? :)

maaf zahir batin~

bloghok said...

SUKE AR KO DAH HABIS BULAN POSE NI...BILA BUAT PARTY?KIFKIFKIF

ANYWAYS,SELAMAT HARI RAYA+MERDEKA BOSS

Amiey White said...

salam syawal pakcik burung :)

grOundnUt said...

Selamat Hari Raya bro..maaf zahir dan Batin..raya tahun ni kat mana bro?^^'

Syakir Rahman said...

selamat ari raya gak =D

Pembunuh Tanpa Bayang said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin.....




ah,aku terlewat ke ruangan ini lagi.

KoskakiUngu said...

Taqabbalallahu Minna Wa minkum…
Minal Aidin Walfaidzin, maap lahir bathin yiaahh ^^

dill said...

Uncle Ghost, Salam Aidilfitri ^^

dill.

chemay said...

selamat hari raya ghost.
:)

iKhRam said...

selamat hari raya
maaf zahir batin

tuhan merahmati kita kan??
alhamdulillah dgn nikmatnya..

Cikli said...

selamat hari raya ghost.
semoga kamu bahgia dan kekal taat

zirconia said...

salam aidilfitri bisk :D

pemuzik jalanan said...

Selamat Hari Raya ghost :)
Duit raya untuk aku jangan lupa!

~SaL IjOu~ said...

Mudah2an kamu ceria2 aja di sana
ya Ghost~

Salam lebaran dari kejauhan~ =)

Hansyirah Takezur said...

setelah sekian lama....
ada jugak short post. yang teramat senang untuk difahami... hehe...

selamat hari raya gw...
:)

ampun maap dpinta..

Mehmed - said...

salam aidilfitri...maaf zahir batin haa Ahaks! sori lambat buat tuntutan..sibuk

Kepala Manchiss said...

setelah entah berapa lama ghost. maaf dzahir batin.

blog-tips-kurus said...

slm raye..

hati-hati di jalan raya. :)

ORLANDO AHMAD said...

selamat hari raya ghost, gua mintak maap zahir batin...

lepas ni bleh la kite mabuk mabuk keh3

fndrocka said...

Slmt hr ry penulis hantuu

Gimi said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..

Minta maaf jika ada komen yang mengusik hati Ghost..

kay masingan said...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin ghost...

si para para said...

biskut.. selamat hari raya,
mohon maaf andai ada kata yang menguris rasa..
sememangnya aku ini insan yang alpa..tanpa sedar melukakan.. kadang kadang menyakitkan..

maaf atas segalanya...

Setelus Hati Zinnirah said...

selamat hr raya juga :)

Amalina said...

penulis hantu, selamat hari raye.

Prince Halilintar said...

Slmt Hari Raya Tuan Blog..

muse said...

selamat hari raya maaf zahir batin bro..

Seroja Jingga said...

dan aku juga pohon maaf atas keterlanjuran kata2 ku ghost..lama aku tak kemari..bercuti..merehat kan minda yg sudah overload barangkali..jaga diri sahabat

LadyBird said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin mr Ghost :D

Asrul "iLham" Sany said...

harap aku tak terlewat nak ucapkan selamat hari raya kat ko

;D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam raya dan maaf z/b dari gua

HEROICzero said...

Salam eid alFitr buat kamu juga , GW .

=)

monologtinism said...

selamat hari raya!
kau nak masuk dalam mimpi aku pun takapa.
ghost yang tidak menakutkan~

Nveil said...

cuma bayangan aku atau memang benar, makin kurang luntahan di MB sekarang?

salam lebaran.

abufarras said...

Selamat Hari Raya Idul Fitri Mohon Maaf Lahir Batin

melle amir said...

selamat hari raya maaf zahir batin

catherine- said...

cuti yang sempurna.

selamat bergembira.

Bella Bell said...

selamat hari raya bro ghost.. maaf zahir dan batin.. maaf lama tak singgah blog bro :)

KhaiRin said...

slmt hr ry..bleh dtg ke umah ke ni???

Sumandak Kinabalu said...

Hai Biskut :)
Sorry lama tidak bertandang ke sini...

Apapun dikesempatan ini nak ucap Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin yaa...

Bro ahmad said...

bro nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin...banyaknya blog awak..huhuu

~Kenanga Suchi~ said...

ghost~
selamat raya.
duit raya?
=D

maCy said...

salam raya bisk. kenapa update ni tak keluar dlu kt feed.

Gayahspears said...

Salam Lebaran Phan :)

intan.maisarah said...

salam aaidilfitri ghost..
jaga diri

Setelus Hati Zinnirah said...

selamat hr raya ghost :)

aleen aiden said...

abam ghost!aku harap blom terlambat untuk aku wish pekara same.slamat hari raya,maaf untuk segalanya.

rindu kau!mane ilang?aku frenfinder kejap lagi kang...jangan buat main sgt dengan aku.kah3

RedVixen said...

Selamat berhari raya jugak! :)

diana said...

bisk...
lama akak tak singgah sini..
sorry..:)

selamat hari raya..
maaf zahir batin ya..

buDAK keCIK said...

rasanya x trlambat lg utk ak katakan..










selamat hari raya aidilfitri..
**jemput2 la dtg kenduri kawen ak nnti utk 6thn yg akan dtg. ngeh3

S..U..D..@..I..S said...

Selamt eidulfitri
rayalah puas2

TwIstiEs*meSti Mau* said...

pak ali men cocoh-coh,,,tersaloh cocoh masuk lubang...kalu ada tersalah buat salaoh...kuphon seribu keampunan....selamt makn tapir..

Qaseh dalia adelia said...

lama bro beraya huhu
maaf salah silap ..

Ati Masrif said...

selamat hari raya GW cayang

lama pulak tak mai lawat adik
kak ati nih ...


^________________~

noah said...

ophan. salam aidilfitri. maaf jika selama menulis ada terkasar. jika.

Rain said...

salam kemaafan..

tingat kamu.

adwafarahin said...

mane pegi?

LadyBird said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

amin

BlogS of Hariyanto said...

tak ada kata terlambat untuk menyampaikan permohonan maaf lahir batin atas salah dan khilaf walau hari raya Idul Fitri telah berlalu :) salam sukses selalu kawan

Amalina said...

lamanya raye..aduh boleh kolestrol macam ni.

aleen aiden said...

abam ghost!kau baik2 saja kan?

aleen aiden said...

sbenarnye aku xtau.sbb xtaulah aku tanye.kau ok kan?

jgn lame2 sgt hilang boleh?

rindu aku ni nak dlempiaskan kat sape?




hahah!

aleen aiden said...

terharu je.jgn sampai mimpi aku sangat k?hak2

kau kemane hilang?harini xsebuk d frinjan?

kau ade di sana ke?kalau ade aku nk mintak sain atas blakang nih.bawak marker permanent siap2 ye.hahah

aleen aiden said...

kau buat ape d sempadan sane?!aku harap keberadaan kau disana xde kena mengena dgn abg2 askar yg sebuk mempertahankan keamanan negara.

kau balik lah ghost..balikla balikla...jangan buat aku risau begini plis?

hahah!ayat kemaen xsemenggah.rase nk tepuk dahi sendiri.pffftt

aku tgk kat cbox ade org panggil kau haikal.name kau haikal ye?hik3