sharp-shooter



Membiarkan diri aku menjadi sebahagian dari anggota elit penembak tepat seringkali membuatkan naluri pembunuh aku kabur.Aku sakit.Mental aku sama.Muntah di lapangan sasar mengakibatkan aku perlu mengambil sarapan dua kali setiap sesi latihan.

Ia bikin aku lebih sakit pada keesokkan harinya.Gigil.


94 comments:

Wadi AR said...

antu sakit ye?

CassiaSiamea said...

aku mahu menembak kembali...
rindu memegang m16~~

Bidadari Syurga said...

asal biar? huh!

Bidadari Syurga said...

tak tahu nak komen apa... jaga diri

hanjila said...

hmmm...hidup kamu sggh mncabar. semoga kamu baik-baik saja (:

Nadia said...

pasti tajam! kan? suka laaa :)

~SaL IjOu~ said...

kupanjatkan doa dari jauh buat kamu~

monologtinism said...

pembunuh kabur
sukar jugak tu

silap haribulan tembakan tersasar bukan pada tempatnya.

delarocha said...

jgn gigil, sniper perlukan konsentrasi

ghost writer said...

Wadi AR |Tak.aku cuma tak sihat. :)

CassiaSiamea |gunalah aug-styer.rasai perbedaannya.

Bidadari Syurga |sila tinggalkan nota Balqis di meja lampu kecil.

hanjila |sebab aku rasa tercabar..

Nadia |tajam tapi masih tak mampu memutuskan..

~SaL IjOu~ |maka ia semakin dekat..

ghost writer said...

monologtinism |tanpa naluri pembunuh,ia bukan lagi sniper.

delarocha |nafas harus seiring dengan tarikan picu.

James Alexander said...

apa yg aku tahu andai kamu penembak tepat, degupan jantung tidak boleh terlampau laju... dan perlu tenang seboleh mungkin...


kerana bagi mereka tenang dan perlahan adalah pantas dan membunuh...

cik ayin said...

yess..take care :)

Kepala Manchiss said...

beb. rehat.

pemuzik jalanan said...

Kau askar ke? Kan kan. Aku dah agak dah.
Pergh aku dah la suka askar. Hot seyh!

Jaga diri ghost :)

Black Lipstick said...

penembak tepat ada mata yang tajam . pergerakan sepantas kilat . aku kagum .

| Larasephia | said...

padanlah tiap kali bertandang ke sini aku terbunuh.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mengerikan juga ya. hrus punya stamina dan konsentrasi kukuh biar tidak gigil.

iKhRam said...

kalau tak tembak..
dan tak ditembak..

boleh tak.. sebab dua-dua tu menyakitkan...

relax k?

p/s - komen anda tentang "ikhram gadis itu manis"

wow, terlompat2 gadis tu bila terbacanya.. huh?!

Johan 'Champ' Radzi said...

EYah, akan muntah kalau kena side roll forth roll dengan jurulatih. Aku pun banyak kali muntah sana.

Latihan kau okay bisk?

Sca Ndx said...

macam sukar didengar. selamat berjuang ghost :)

vampire's lovex said...

cool giler...

mata kau tajam,sebab tu ditarik masuk group elit tuuu

tanggungjawab ..fighting !! :)

Ati Masrif said...

cuba ubah ke lapangan
yang lain....hehehe~

EL MARIACHI said...

hemmm...takper kalau rasa nak muntah makan asam kedondong...hehehe...

pembaris said...

gaya penembak tepat itu mengingatkan aku gaya masa nak study SPM dulu.kunun study maut pasal lepas tu muka tersembam ke buku.

I-one said...

bedrest,moga sehat kembali

dill said...

kamu jaga kesihatan ya. lepas ni mahu tgk kamus utk lebih memahami entri kamu :)

dill.

Pembunuh Tanpa Bayang said...

masih gentar,begitu?

Asrul "iLham" Sany said...

jgn 'bunuh' kalau tak mahu, pilihan itu ada dalam diri kamu...

;D

A.s.t.i.n.a said...

ternyata anda perlu bertukar karier..

jom join saya nak..? Penari kat istana Budaya.. ade kekosongan utk lelaki...

Ghost ade rupa.. mcm romantik pun ade gak.. yang penting ghost lelaki.. mari, nanti saya excusekan interviu.. mari..

blog-tips-kurus said...

aku tak pergi assessment XX sebab tak nak kecik ati dengan latihan menembak. kerabunan ini menyekatku. huhu.. :(

cik pha said...

pak hantu!takpe sakit tu penghapus dosa..makan ubat yoo pak.

bujal X said...

jom sarapan kali ketiga?

Cikli said...

pembunuh tak pernah sihat

Afikah Aziz said...

take care :)

tieykah said...

Ko suka tembak2 ghost?

Inspirationalefeks said...

Gigil kerana sejuk ye ? huhu bangun pagi memang sejuk .. terus mengigil.. yang penting jangan gigil dengan darah ... keraskan hati.

Nyssa Nuar said...

GW sehat x?? Semoga GW teros gigih menghadapi rintangan hidup.. =)

Fiqas said...

Salam Bisk,

kenapa dibiarkan?

? said...

barangkali naluri pembunuh itu tidak seiring jiwa..

Pena Marhaen said...

penembak tepat harus sentiasa tenang dan berfikir pantas.


mungkin kamu sudah terbiasa mengendalikan Barett M-82A3 0.50 caliber..

perasaan yang teruja bukan?hehe.

ghost writer said...

James Alexander |okay.nampaknya kau sesuai utk join kitaowang.ready?

cik ayin |you too.. :)

Kepala Manchiss |yeah beb.

pemuzik jalanan |apa,aku nampak cam army ker..?hihi

Black Lipstick |apa kata kau buat aku kagum dengan kau...boleh?

| Larasephia | |tapi aku tak berani tenung mata kau medusa..

FIFIEY LYCHEE MARATION |yach,masalahnya gigil itu punca dari sakit gan.

iKhRam |hey,dia akan mencintaimu lebih baik dari orang lain.. :)

Johan 'Champ' Radzi |tuh arr,orang kata jangan masuk army,degil.latihan aku okay jer beb.

Sca Ndx |mekasihhh!hihi

JIJI YU said...

syafakallah

Mehmed - said...

peluru juga harus diisi.berehatlah.

ghost writer said...

vampire's lovex |macam best tapi seksa..

Ati Masrif |lapangan menembak jatuh piring kot...haha

EL MARIACHI |tak berkesan beb...

pembaris |pasti score target kau tepat kan...haha

I-one |digagahkan utk sihat.

dill |haha..tak perlu kamus kot.ayat BM nih dill..

Pembunuh Tanpa Bayang |gentar tuh idak,tapi badan rasa tak sedap.

Asrul "iLham" Sany |arahan is arahan.ia bukan pilihan.

A.s.t.i.n.a |aku cuma mau belajar menari macam dalam citer 'heratbreaker'...ouh!save the last dance for me okay.haha.

blog-tips-kurus |sayangnya...gunakan contact lens.

ghost writer said...

cik pha |ya anak ku..hihi

bujal X |terus makan tengahari jer lar...

Cikli |haha..selalu sakit mental beb..

Afikah Aziz |yup.thanks.

tieykah |off course..nak upah aku jadi assassin pun boleh..hihi

Inspirationalefeks |kalau sejuk aku leh guna jersy pullover aku..

Nyssa Nuar |iya,rintangan pun dah macam kawat berduri dah.

Fiqas |terpaksa Fiq.

? |barangkali lar..opsi salah.

Pena Marhaen |masih gunakan M107,original.semi auto rifle.teruja nak guna CheyTac M200 Intervention rifle macam dlm 'shooter'.uh!

ghost writer said...

Mehmed - | perlukan peluru .22 long rifle utk ubat tidur..

catherine- said...

biskk

u x sehat ke?
bawak2 berehat.

stress kott..

KHRLHSYM said...

semangat bisk. hehe

syahira ariff said...

3,4 kali aku baca,,tp aku duk cri2 msg sbnr kau
kau bkn askar kn?
tu perumpamaan jer kn?

MasZuber said...

i hate sharp shooter ;)

Fyqa said...

skit apakah

t8 cre

nurAMALLINA said...

sakit jiwa?



jaga diri GW :)

StellaClaire-Richard said...

2 kali sarapan?? wow! hehe

Pyka Rahmat said...

kalau dibiarkan melarat ni. hm

ghost writer said...

catherine- |yeah..memang tak sihat.thanks rien.

KHRLHSYM |thanks karl.

syahira ariff |kalau rasa itu perumpamaan,yes indeed.

MasZuber |thanks coz hate them.

Fyqa |sakit pada dunia.

nurAMALLINA |minta rehat.

StellaClaire-Richard |tak cukup...

Pyka Rahmat |jangan risau,ia bukan api.

diana said...

makan durian dengan manggis banyak sangt kot..hehehe

chirpy_chummy said...

mintak MC..sedap jugak tu. hee~

cik ciput said...

kau, jaga kesihatan ye ghost..

*sebagai sharp shooter, penglihatan kau pasti tajam, tiada cacat cela..dan sebagai manusia rabun berkaca mata, aku cemburu.. =p

Sang Cerpenis bercerita said...

gigil kedinginan ya?

Cikgu Jaja™ said...

aku harap kamu baik2 saja ophan..-faezahannah

Encik Psychopath said...

jalankan tanggungjawab.

nurHeart said...

cian nye.. in any condition/situation, risk is always there, sometimes we manage to avoid it but sometimes we just cant.. so, take care ye, hope u get well soon :)

maCy said...

bisk?

intan.maisarah said...

sakit perut...



sakitt sangat..




(mata makin rabun.)

ORLANDO AHMAD said...

owh... sayang kamu...

x tau apesal gua komen mcm ni

♦♦orked♦♦ said...

nafas harus seiring dengan tarikan picu<- terasa statement ni agak cool..

letak kan hati kau pada rifle, kompem muntah pon kau sanggup telan..
*erk, sound disgusting plak.. sorry*

belog|amiyo said...

take care. jaga kesihatan.

tehr said...

naluri pembunuh?
tak sedap la nak baca
rasa macam kejam je

ishiko said...

fuuhhh.. ngelak cepat!!!
ada org nk tembak tu

.sweet-ants. said...

sharpshooter kene saman..kehkehh

Cik Anita said...

sila rehatkan minda kau bisk.

paradokshati said...

mungkin patut beralih jabatan :).

syafiqakarim said...

wow.makan lah yg sihat dlm kuantiti
sikit tp byk.bgus utk stamina.

ah,nak puasa da.makan je kurma.
haha

KoskakiUngu said...

huumm??? feel sick brow?? moga cepat sembuh... yey!!

Cangkul Emas said...

cube train gune game CS..

Amirah Suhana said...

Jaga diri ! take a gud rest

Ezay Hadry said...

aku pun terasa 'terbunuh'..mintak dijauhkan..take care ye..hehe

HEROICzero said...

pejam mata , dan sebut ,

piu piu piu .



=)

nawal addina said...

take care :)

sharp-shooter = 1 peluru , 1 mangsa :)

breathing , trget , eye , cylinder , m16 . sometime , mst jd android

*tetbe jee , maaf . haha

ïêmå å¢klê§ said...

xpe..
makan la sarapan byk mana pun.
jnji sihat

ghost writer said...

diana |mana kak diana tau nih..hihi

chirpy_chummy |kalau MC tuh boleh makan..memang sedap.

cik ciput |aku cemburu orang pakai cermin mata.haha

Sang Cerpenis bercerita |bukan Mba..gigil takut.

Cikgu Jaja™ |ophan,aku ok.hihi

Encik Psychopath |cuma lakukan arahan.

nurHeart |yeah,thanks a lot..

maCy |maCy?

intan.maisarah |langsung tidur ok.

ORLANDO AHMAD |ouh tak tau pasal apa ko komen mcm tuh.haha

ghost writer said...

♦♦orked♦♦ |aku tak sanggup.nanti aku akan muntah berulang kali.

belog|amiyo |hospital ade bro...

tehr |sudah namanya memang kerja membunuh bro...

ishiko |memang tak sempat punya kalau dah aim..hihi

.sweet-ants. |sapa yang saman?hihi

Cik Anita |baiklah sayang...

paradokshati |aku cuma pakar yang ini..

syafiqakarim |kurma yusuf tayoob pun dah dianjak paradigma.bersalut coklat gitu.

KoskakiUngu |thanks gan..

Cangkul Emas |ko ade?

ghost writer said...

Amirah Suhana |tolong jaga aku,boleh?

Ezay Hadry |harap begitu lah...

HEROICzero |ko ngigau ker bro..haha

nawal addina |wah..hebat ko ek nawal.

ïêmå å¢klê§ |makan sarapan banyak2 baik aku terus makan tengahari.

~Kisah Hati~ said...

tugasan yang sukar...

ghost writer said...

~Kisah Hati~ |tapi mencabar kesabaran.

Rain said...

udah sembuh?...
senyum. mungkin sbg penawar kamu

S..U..D..@..I..S said...

bilakah naluri pembunuh akan bertukar sebaliknya...

Hansyirah Takezur said...

kamu tentera atau sewaktu dengannya?
aku keliru... @_@

ghost writer said...

Rain |senyum semula... :)

S..U..D..@..I..S |tunggu bersara jer lar.

Hansyirah Takezur |sewaktu dengannya...hihi

A.s.t.i.n.a said...

penembak terkadsng hanya nikmati penembakan tanpa menngerti rasa yng ditembak.. ngerti kamu? kerna saya nggak ngerti sama sekali...

ghost writer said...

A.s.t.i.n.a | seorang penembak harus buang perasaan tersebut..

nurniyusoff said...

tembak aku. pelis.

muse said...

perlu belajar sistem pernafasan yang bagus....