forced




Ada rasa yang tidak dapat diungkapkan..
Ada kata yang tidak dapat diucapkan...
Ada tulisan yang tidak dapat ditintakan..


Bukan semua perkara mampu dijelaskan..
Meski pemergian ini punya alasan..


Biarkan perjalanan mendahului kisah..


Selepas itu aku akan kembali..

44 comments:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

apa? nk tidur ke? heheh..
-bahaya..boleh slh tafsir kn.:P -

si para para said...

err nak pergi mana tu biskut...tak best la macam tu...pergi kejap dah la..jangan lelame..hehe

HEROICzero said...

Mahu ke mana kamu? keh3x

"Bukan semua perkara mampu dijelaskan..
Meski pemergian ini punya alasan.."

itu yang jadi masalah. akhirnya, kita dipersalahkan. terima saja. =)

Sca Ndx said...

pergi mana?

SiSagaPutih said...

tido?

merajuk?

pergi bertapa menuntut ilmu?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kamu nk ke mana?jgn menyepi nanti kami tercari2.

white rose said...

hahaha...
ni mesti kes dgn aku nih...

jangan laa gtu...

kesian kat aku tau...

kesunyiaaaann...
sape laa nak temankan aku nih...

eszol raar said...

berakit rakit ke hulu

berenang renang ke tepian

maksudnye...

air da pasang..

tapi bila da surut ku kan ke tengah lautan juga

Berto said...

mana lu nak pergi ni?

ghost writer said...

Novelgurl

HEROICzero

si para para

Sca Ndx

SiSagaPutih

Lydia Miza(Aidyl Azim)

white rose

eszol raar

Berto


"Aku ada hal(emergency mission)yang perlu aku hilangkan diri seawal pagi besok.Sangat tidak dapat dielakkan...nama tetiba naik dalam orders kena pegi lar..I'll back"

Sasa Al-Sharif said...

aku kurang paham. amat tersirat ni, tak berani aku translate sukati

Novelgurl said...

Ouh..selamt mnghilngkn diri pergi dn balik semula =)

shatooman said...

eh, biskut nk menghilang kemana? dh la tetiba dr biskut jadi hantu. pastu nk menghilang pulak~

Robot | Sakti said...

macam nak pergi jauh je der..














lek lu.

MATAHARI said...

kau berlayar baik2 bro.



jaga diri baik2.

tehr said...

moga2 nanti sentiasa di jalan yang lurus

ghost writer said...

@ Sasa Al-Sharif : haha..takper Sasa.ianya cuma memo saja.


@ Novelgurl : i'll back..


@ shatooman : haha..shatoo.bukan sekali aku pernah menghilang bukan...


@ Robot | Sakti : Rob,aku tengah cuba untuk relak nih..


@ MATAHARI : InshaAllah...semoga lancar.

najihah sahami said...

jangan lupe kembali cepat2 yea sekut!!

paradoks hati said...

take care :)

rizwan's sweetheart said...

yea... mmg bkn semua perkara dpt kita luahkan

Tuan Penasihat said...

waaaa...
ringkas tapi sempoi.

pertama kali singgah.

ghost writer said...

@ tehr : pasti jalannya tetap beralun Tehr.


@ najihah sahami : kalau tiada xtra time pasti cepat baliknya Mish.


@ paradoks hati : Thanks ParHat...


@ rizwan's sweetheart : ada yang perlu disimpan...


@ Tuan Penasihat : harap bukan yang terakhir...hihi.welcome!

Dark Half said...

bon voyage

ghost writer said...

@ Dark Half :

pas pour longtemps, je vais revenir

A.s.t.i.n.a said...

kata nan terungkap..
bait indah tersingkap..

kata nan membisu..
tersirat pahit hempedu..

ukhti syikin said...

Pemergian tak semestinya akan kembali...

kalau hati memori tercalar dan hati dah berdebu..

mana mungkin ku kan kembali kan kan kan..

missSenget said...

jangan lupa jalan pulang...

StellaClaire said...

welcome back home :)

april said...

biarkan perjalanan mendahului kisah ?


ada unsur saspen disitu..
:D

Encik MamaT said...

bro.. ko trus pergi ke bro... lajunya.. aku ingatkan esok ke lusa ke...

p[A]n[A]d[O]L said...

til we meet again..
take k.. ^^

Chaoi said...

tak sangka plak post ghost writer ni ada lah puitis semuanya.....

ain fathihah said...

cepat balik. 1st time singgah ini. tengok nama ghost writer, ku sangka kan entri ganas2. berjiwa puitis juga rupanya.

NAJ HEBAT said...

tarik nafas.

tenang.

hembus.

rasa?

nyaman.

teruskan...

nadzirah aqilah said...

ghost writer...

kemana sahaja kamu melangkah..

cepat atau lambat...

saya sentiasa menanti... (^__^)

take care....

The Rebel Kid said...

baru sampai. tuan rumah tak adalah pulak. :)

ghost writer said...

ukhti syikin

missSenget

StellaClaire

april

Encik MamaT

p[A]n[A]d[O]L

NAJ HEBAT

nadzirah aqilah

The Rebel Kid


I'M BACK!sorry.....

ghost writer said...

@ A.s.t.i.n.a : tapi masih jelas dinyatakan bukan..


@ Chaoi : kamu pun apa kurangnya... :)


@ ain fathihah : sapa hatinya yang tidak puitis?cuma belum dizahirkan dengan penulisan bukan..

Rangsum Tempur said...

mo pigi mana ko bah...!?

ghost writer said...

@ Rangsum Tempur : ko rasa2..?xplorasi lar...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kadgkala pemergian singkat dapat membawa pulang ketenangan jiwa seribu kali ganda;)

ghost writer said...

@ FIFIEY LYCHEE MARATION : dan itu yang aku nikmati...

deAnza-wAnda said...

wah... nice pic man..!!
kembali bersama nama dan blog baru...transformm.....!!

Fiqas said...

pastikan kamu kembali pulang kesini ye...