usai sudah dunia nyata




Aku terperosok jauh ..bertindan-tindan dan sukar bangun
Kubawa sekali akal mindaku berkelana terbiar semakin redup
Seredup mataku di petang yang menyilir anginnya
Mnedodoi dan membelai setiap ruang dan inci dari tubuhku yang nyata
Jauh...jauh..jauh ke alam yang aku sendiri tidak dapat meneka..
Kabus yang memagar...tidak kelihatan siapa-siapa...

Aku hilang dan terlena.........

24 comments:

Nasz said...

Dan saat itu apa yang kau rasa?

Ain Zulaikha said...

dan saat engkau jauh ke alam itu, apa yang dirasa?

adakah alam itu adalah 2 alam? tettt.. hehe

penulisan yang bagus..

Robot | Sakti said...

terlelap.
enak dibuai mimpi-mimpi indah.

:)

Post Terbaru Ada Ke Orang Makan Sampah?

beautiful_rose said...

hilang dan lenyap....

Sasa Al-Sharif said...

dua tiga kali ku baca. masih tidak paham2 lagi.. cit! otak serabut ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tidurlah....hehehe(lagu P ramlee utk biskut)

biskut said...

Nasz

nyenyak dan lupa masalah...masalah jiwa.

biskut said...

Ain Zulaikha

itu alam yang ko sendiri tidak akan makan di dalam nya.hehe

biskut said...

Robot | Sakti

huh..memang lena sungguh seolah2 baru lepas membanting tenaga di kauri angkat batu.haha

biskut said...

beautiful_rose

memang tak sedar...huhu

biskut said...

Sasa Al-Sharif

i know Sasa..hehe

biskut said...

Lydia Miza(Aidyl Azim)

baru sedar jer nih...takkan nak tido lagi

sui nawi said...

Indah sungguh Bm mu (:

biskut said...

sui nawi

haha...indah tang mana nih.

Cik Gallus Gallus said...

kan bagus kalau dpt tidur tenang mcm baby tu

ayu said...

nyenyak dan lupa masalah...masalah jiwa...smpai trlepas lunch n dinner yer my dear..at last pe yg ada???mkn maggie la jwpnya...sjak g operasi maggie mcm menu utama u...sbb slalu terlepas waktu mkn.. :) ...kding la me dear kuar nanti..kahkahkah..


UR CHEESECAKE!!

grOundnUt said...

ape yang aku rasa?rasa nak makan biskut laa...ekekekee...^^'

ondeonde said...

wow..ayat power sblum tdo nie..

slamat bermimpi...ZZZzzzzz :P

biskut said...

Cik Gallus Gallus

kena jadik baby balik lar ye..hehe

biskut said...

ayu

ala..maggie pon sodap apa.

biskut said...

grOundnUt

cepat lar ko gi beli kat kedai runcit boon huat tuh..

biskut said...

ondeonde

nak tido pon kena ada ayat power ker..mantap

ayu said...

sbb maggie sdap la u g cari nasi kan???maggie last choice...mmg dah tkda pe nk mkn... :P

tehr said...

kejap lagi nak tidoo
besok nak bangun pagi2