perjalanan semakin jauh...



Aku bagi nama dia PC..
PC masih lagi ingat sama aku.
Sudah hampir mau jejak sembilan tahun .
Selama itu belum pernah lagi bersua...
Aku fikir dia itu bahagia sekali
sudah punya segala.
Lunas impiannya.
Senang kalau saat dia ketawa.
Ketemu sama dia ketika mula-mula menyertai explorasi
outdoor di perkumpulan Eko Piknik Remaja 2002 di Lata Mengkuang.
Malah di event-event selanjutnya.
Akhirnya hanya lewat sms sahaja.
Aku bukan apa....
Dengar perkhabaran barunya saja
sudah cukup bagus deh..
Moga aman dan sukses.

23 comments:

rizwan's sweetheart said...

agaknya siapa PC tu?

Miss ... said...

awek ke PC tu??

hiro said...

gua dh g PC..pengkalan cepa.

lirik video said...

hmmmmmmmmm

biskut said...

rizwan's sweetheart

Lebih kurang macam tuh lar..tapi dia bukan lar awek sy pon.

biskut said...

Miss ...

yup tapi cuma kawan jer

biskut said...

hiro

gua pon penah bai...

biskut said...

lirik video

Hmmmm....hehe

S..U..D..@..I..S said...

PC, Panglima Cangkul ke..

eh lama tu 9 taun,

usah dikeang yg dah berlalu
cari yg baru pengobat rindu

e. indah said...

rindu yek?? : ) ...well sumtym yg hilang mayb remain hilang ....

note: oppp lapar ...singgah minta biskut

StellaClaire-Richard said...

ehem..ehem..
siapa ka gadis itu hehe...
jgn tunggu lama2..hehe.. do the 1st step :)

Sasa Al-Sharif said...

wow.. siapakah manusia PC tu? awek ya

biskut said...

S..U..D..@..I..S

ya yalah...itu kan cuma kenangan.hehe

biskut said...

e. indah

bukan rindu tapi cuma ingat sama kawan deh..hehe

biskut said...

StellaClaire-Richard

haha...sudah lama jadi kisah yg dah lama berlalu Stella.

biskut said...

Sasa Al-Sharif

She not awek,she only prenz.hehe

Abu Luqman said...

aku sangka pc tu...egemis cinta kut.hehe

biskut said...

Abu Luqman

boleh saja jadi gitu..mengikut apa yg kamu fikirkan.hehe

Robot | Sakti said...

yang gua rasa,dalam statement ni,PC tu bukan komputer.

keh keh keh


Post Terbaru Jangan Bercakap Di Dalam Tandas

nur said...

sweet.. pc ni sape?
ALL IN ONE
ALL IN CONTEST

biskut said...

Robot | Sakti

nope...sama sekali bukan personal computer seperti yg saudara fikirkan.hehe

biskut said...

nur

kawan suatu masa dulu

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com/2010/11/tirai-kamar-5.html
salam.this is my novel..read if you have time and be my follower.i need around 200 blog follower to publish my novel...thanks...