bayangan keju

(ini bukan dari sumber Google)



Biskut.(kue)
Longgokan dan lambakan atas capoi aku
Dalam kabin ini aku perlukan mereka
bila saja aku malas-malasan mau mendapatkan makanan di galle'
Stok rangsum untuk masa yang singkat.
Ketika setiap kali date ku dengan blog,aku tidak sedar kalau saja tanganku 
mencapai setiap keping2 biskut untuk kantung perutku.


Untuk hasilkan sekeping biskut
perlu ada 4 elemen
Tanah
Air
Api
Angin


Gila isim sama biskut keju...






26 comments:

Sumandak Kinabalu said...

Wah, saya pun suka keju :)
But don't rely too much on this kind of food..Tidak baik untuk kesihatan.
Nak tak nak, kena paksa diri bangun find a health food...

biskut said...

Sumandak Kinabalu

Kawan sya cakap..kalau ko tinggalkan makanan yg ko suka ko tak dapat nikmati hidup ko..haha

Kyuubi said...

i like keju! hik3

ikhlas dr,

Blogger 20 Sen

Robot | Sakti said...

keh keh keh
nama pom dah biskut.
penggemar biskut rupanya.
kalo suka pompuan, jangan guna si pompuan lak.kekeke


Post Terbaru Kenapa Lelaki Macho Perlu Pakai Jam Tangan

Sang Cerpenis bercerita said...

keju.yummy

biskut said...

Kyuubi

sama kita der...huu

biskut said...

Robot | Sakti

peh..ko!gilos...hahaha!

biskut said...

Sang Cerpenis bercerita

yummy...hihi

Miss ... said...

aku cuma suka biskut mayat je @ biskut tawar hehehe yg empat segi tu

Balli Property said...

Saya suka keju, tapi kalo kebanyakan tidak begitu suka, karena eneg banget.
Bali Villas Bali Villa

maCy said...

cheeseee ;D

biskut said...

Miss ...

kalau kenduri saja selalu ada kan...

biskut said...

Balli Property

kalau gue makan nga ingat donia...hahaha

biskut said...

maCy

hmmm....enak dimakan begitu saja.hihi

Eryati said...

sy suka cheese cake la...hihihihi...lawak la ko ni bisk...gila isim biskut keju ko ni...baru aku dengar ada gila isim biskut keju

Khairy said...

biskut oh biskut...kadang2 makan biskut lebih kurang macan popcorn...kalau makan cmtu je, lambat abes. Cube kalau tengok tv pastu makan....mesti abes...hehe

biskut said...

Eryati

kalau bisk bertandang ke rumah silalah hidangkan biskut ye kak yati..hehe

biskut said...

Khairy

tuh yang dipraktikan tuh masa hadap lappy nih seharian suntuk...tak sedar ooo.haha

one2paii said...

erk..biskut cicah kaya ado x?sedap ke ngan kehju??

ayie said...

biskut oh biskut...agak lama x makan biskut...masa duk hostel dulu, itulah makanan harian..hahahah..

biskut said...

one2paii

sumer biskut ko nak ade..ko leh buat biskut ko sendiri..hehe..lau ko buat tak sedap aku xtau lar.

biskut said...

ayie

memang biskut terlalu mudah untuk dimakan di mana sajer..hehe

Sca Ndx said...

biskut ko buat aku lapar.haha

Haw said...

makan biskut je! mana kenyang

ERMAYUM said...

best ke makan diri sendiri ?:) which biskut yang paling sedap?:)

Anonymous said...

Hey i am suuper boy