Tag untuk masuk battle..


 Aduhai...si biskut,ko dapat award lagi..

Semalam,tak dapat nak lama2 blogwalking
sebab pegi tengok big screen kat kedai mamak ngan Rona Realiti
aku terus membelai pillow ku...
Hari nie lepas rugby train aku jenguk blog aku 
dan BW blog blogger tegar yang lain..

and
aku sampai ke sini... http://zitaomar.blogspot.com/  baca entry sekali.
Eita Omar dah tag aku dalam 10 blogger utk amik award nie..
Wah,Thanks sesangat kat Eita sebab sudi menjelmakan namaku sekali..

so..(5 benda yang aku lalui dalam hidup aku..)

                        1. Hijrah ke Taiping dari Lahad Datu tahun 1997
2. Masih pakai uniform kaler hijau.
                              3. Peminat kipas susah mati Red Devils since 1990
                                 4. Pemain Winning 11 terhebat,nak challenge..?hehe..
                                               5. Peminat setia siri SuperNatural,Hustle,Monk dan Leverage.

also..(10 blogger yang aku nak tag secara dramatik)

1. Miss
             2. Rona Realiti
              3. Gigi Rongak
                           4. Sumandak Kinabalu
      5. Gadis H
               6. Teratak Indah
                                  7. Sang Cerpenis Bercerita
 8. Cayril
            9.[p[a[n[a[d[o[L
                10. Rainbowcloudy

Sori sesangat yang teramat pada yang tak dapat aku tag.
Ini pun aku cuba utk bersikap telus tanpa kontroversi.

Kalian sebenarnya penilai yang terbaik...


12 comments:

Sang Cerpenis bercerita said...

ok, deh tks tapi saya sudah pernah dapat nih.

p[A]n[A]d[0]L© said...

ahhaha
aku nmpk bha suda..
trimas yer 4 diz award.. ^^

nnt aku tempek d umah aku k..

si biskut said...

SANG CERPENIS:
ya udah,simpan aja M'ba.award itu juga dr aku.hehe

si biskut said...

[p[a[n[a[d[o[l:
nanti aku ketuk2 pintu umah ko k.mau minum n makan biskut di sana.haha

beautiful_rose said...

wah sudah dapat tag ye...

si biskut said...

Beau-Rose:
owh..ya rose.juz accept.

Gadis H said...

hahaha... camne bleh masuk list ni...
pe2 pun thanx sesangat... ^_^

Sumandak Kinabalu said...

wah masuk senarai..hehe
thanks my friend...
what i am going to do...
take the picture or buat entry for this award ^ ^

si biskut said...

GADIS H:
U welcome...

si biskut said...

SUMANDAK KINABALU:
whateva u want...

Rona Realiti said...

TQ bro...
tag anda telah dijawab...

si biskut said...

Rona Realiti:
ok bro,lepas nie belanja aku.haha.A.Rahman bro