memusnahkan raksasa di petang hari..






Hari ini,walaupun aku dirundung kepedihan
disebabkan kolamku diganggu raksasa dari tanah gersang..
aku masih cuba melawan raksasa itu dengan kuasa power RANGERS ku..
Tapi tue lar,sebab kuasa tue guna kuasa battery selain energizer maka aku tewas...
Neva mind lar...dah jadi normal aku hadapi raksasa macam nie..

Yang sebenar-benarnya...
seperti yang dilihat pada banner kat atas tue.
Aku ingin sekali mewujudkan dan mempamerkan
banner penghargaan ku yang pertama untuk si follower aku yang ke-100!

DeQna"""
Maaf,aku masih tercari-cari siapa dia nie..
masa aku klik gambar dia takde plak disediakan link URL nya..
Aku try send email...Ntah dia dapat ke tak.
So,pada yang empunya nama..DeQna"""
penghargaan ku untuk mu..
meski tak secute,semacho,selawa,seanggun or something like that.

Aku tetap ikhlas...


p/s: pada siapa2 yg kenal,tell me wokey.





12 comments:

Gadis H said...

tak kenai... tak dapat den nak nolong... hehehe... congrat ! dah cecah 100 followers...

Sang Cerpenis bercerita said...

selamat ya dah 100 nih.

si biskut said...

GADIS H:
nak wat camner lau xdpt taw sape gerangan owgnyer..hmm..thanks

si biskut said...

SANG CERPENIS:
selamat jgk M'ba..

Haw said...

adoi hai! raksasa amenda tu??

apa2hal, tahniah ya!.. semoga jumpa si follower ke 100 tu

si biskut said...

HAW:
raksasa tue ade maknanyer...ia simbolik.haha

Ezao' Edogawa said...

Ingat cerita apalah tadi! Suspen je. haha!
Deqna? tak kenal la. hehehe! Tahniah dh cecah 100th follower. ezao pun !

si biskut said...

Ezao'Edogawa:
hahahaha....my new tactic

Rona Realiti said...

walaweh... bz nmpk...!?

si biskut said...

RONA REALITI:
takde nyer bz pon..nie ngadap benda sama setiap hari.hehe

qdine said...

ini cerita tentang Ultraman yang memfire raksakse ke nie...

si biskut said...

QDINE:
haha..lebih kurang macam tue lar qdine..tapi lau diperluaskan lagi ia jadi lain toh..