days without writing




start!


think...






35 comments:

KhaiRin : anies said...

gn bahasa isyarat ek?

Encik H said...

speechless?

Asrul "iLham" Sany said...

baca komik byk2 ~

ஜ miss klanika ஜ said...

bahasa bisu , diam lebih baik bila takdop apa yg hendak diperkatakan.

Wadi AR said...

kalau takleh gak try guna braille

LidiaSuraya said...

ha mesin type tulisan braile.. hahahhaha ye ker?

bg i plak
"action speak louder than words"

suka guna that pepatah biler bergado. word bley cakap jer tapi x serupa bikin. but action its speak loud than word.. huhi

grOundnUt said...

Singgah lagi..^^

Para Jamaludin said...

lama aku tak datang sini.

Anisa Hang Tuah said...

and


melt-ing


think

-ing

Hansyirah Takezur said...

wordless tuesday?

i am wordless too to comment. lol

ana said...

pengunaan bahasa badan mungkin membantu

mungkin juga kehabisan idea.hurmm..

Titisan Hujan said...

0

si kiut lavender said...

erk..terkedu...

faiz said...

Mencabar minda btol...he2

the malay male said...

awal lagi untuk bersara menulis bro.

Mutiara Bernilai said...

just let heart speaks when word cant :)


hai ghost!

tehr said...

dah bertahun aku tak sentuh mesin taip
rindu pulak rasanya
hehe

blog-tips-kurus said...

opis saya dah lupuskan mesin taip very old version..

*syok bace komik, kan AiS!! (>.<)

kay_are said...

blank terus.. senyap cane nak cakap? isyarat r kot

Teenager Housemaid said...

true...:)

Azizah Alwi said...

Adakalanya diam itu perlu. :)

Rain said...

words a lots in mind,
just speak louder in heart
but
can't write in Word
typing in keyboard.

mind, heart complicated

-its me.

Hai :)

Cikli said...

Think....
But please use the brain, not the knee.

intan.maisarah said...

*tup tup tup tup*
bunyi mesin diketuk ketuk

pembaris said...

mungkin sebab tak ada kopi dan rokok..

Telor Power said...

apa lagi menaip lah. menaip dan menulis dua perkara yg berbeza.(dari segi perbuatan lah)

Syf serabai. said...

ada masanya kita akan lalui perkara begini.

Nur Misnan said...

Blank...

dwaty said...

me too

BLANK

hanaahmad said...

lumpuh kata-kata? sepertimana aku sekarang Phan. Ayuh bangkit!

diana said...

lama tak kesini..
sampai kamu dah hilang kata2 baru akak singgah..hahahaha

nurHeart said...

hmmm.. :|

Pencari Allah said...

ramai yang pandai menulis tapi kaku untuk berucap. Atas paksa rela, gugup,gemuruh dia melakukannya dengan keluar dari batasan (skop) dan sukar dijangka :)

Liyana Zahim said...

Silent kills me so bad-

Gadis Bola said...

selamat hari raya ghost. Ini Nazsabrina...ini adalah blog baru ku