back to originame...uish!




sejak semalam aku sering saja memikirkan untuk melakukan satu perubahan pada blog ini bermula beranjaknya tahun masihi.Aku masih berkira-kira gitu,banyak hal yang perlu dipertimbangkan sewajarnya meskipun perubahan itu tidak besar lah..sedikit cuma.Hanya yang dikhuatiri memberi sedikit impak pada pengenalan.Tapi tidak apa-apa kan...

Sebenarnya aku cuma mau menukar nama blog ini sahaja dan mau mengekalkan link blog seperti adanya.Nama itu tidak asing malah ia datang dari nama blog ini pada mula-mula ia diwujudkan.Nama yang tama sekali memberi inspirasi pada aku sebelum aku mengubah semuanya kepada yang ada sekarang.

Jadi aku fikir aku juga perlu tahu pendapat kamu samada aku perlu kekalkan atau ubah nama blog ini kepada asalnya...bagaimana toh?setuju ato tidak?

Soalnya aku mahu tau berapa majoriti yang pro ato kontra dengan pengusulan pemikiran aku yang sedari mula membuat perhitungan nih.Aku perlu tahu deh..boleh kan..



p/s: mengubah kepada yang asalnya bukanlah bererti aku berpatah balik.Bukan toh.... 

38 comments:

deAnza-wAnda said...

well mnukar pada nama lain x salah cuma dah ramai yang mngenali bisk dengan nama y sangat unik...biskut...

MATAHARI said...

berubah asal. yang paling kamu selesa.

beautiful_rose said...

jika perlu di ubah,ubahlah janji tak menjejaskan apa yang kau ada sekarang...

Fiq said...

seriously the realbatman?

erk!

prefer joker. sexy..

lagi pon, why so serious?

Liquid said...

be urself ea. kalo rase nk ubah, ubah jek eheh

Encik MamaT said...

biskut.... ramai peminat biskut kenal dengan nama ni... kalau tukar.. mungkin tiada kesan sangat... sebabnya blog ni ada identiti sendiri... sekali baca sudah tahu siapa... :p

nadzirah aqilah said...

sesekali buat transformasi apa salahnya... kita perlu berubahhhhh!!! hahahaha... its up to you incik biskut.. kami sentiasa menyokong.. hehehe

grOundnUt said...

kacang pon teringin nak ubah suai blog...tapi tunggu tahun baru lah yer...eheheh~

Abu Luqman said...

kita tukar..tempelet je...tukar dot.com..pun tak tentu lagi ye...huhu

zirconia said...

nama asal apa ye bisk? heheh.

S..U..D..@..I..S said...

nama biskut dah femos tapi terpulang pada boss

Gayahspears said...

buat la selagi kau bersemangat ya.. aku sokong utk kebaikan blog ni~

Celotehan said...

Karena nama ini yg udah terkenal jd mending ngga usah ganti deh Mas :)

Cik Tom said...

cik tom setuju je...tp kalau dah tukar maklumkan kat cik tom ye :)

Fiqas said...

tukar la untuk pembaharuan...walau apa pun, aku tetap dtg jugak kesini..:)

~ PIJA ~ said...

salam tong biskut..

Pada aku, nak tukar tu boleh tapi kekalkan wording 'biskut' tu. Itukan trademark ko..

Kang aku mencari2 lak mane la entry biskut yang aku suke nak jenguk tu. Hehehe..

mungkin...BISKUT KU YANG BERKATA_KATA...hahahahha..itu contoh je pakcik ye..gurau2 dikale nak petang nih..huhuuu

Sephi Sephia said...

Kamu boleh ubah apa saja kecuali namanya. Itu adalah identitimu yang sudah tertanam di benak para pembaca.

=)

StellaClaire-Richard said...

ala...sya suda biasa panggil ko biskut.. ko mo tukar nama jadi apa?.. oren??..hehehe

StellaClaire-Richard said...

ala...sya suda biasa panggil ko biskut.. ko mo tukar nama jadi apa?.. oren??..hehehe

we trust in arshavin said...

unik da name ni..jarang kot pakai name biskut..hehe.tp klu rase nak ubah ok je..pendapat tmbh je jd pnjang skit..biskut mayat ke biskut meri ke..hehe

ctpayong said...

salam

boleh aja tapi originame pun unik jugak. apa guna pengikut setia kalau tidak dapat membantu. kak ct boleh iklankan nama origin kamu tu. best jugak nama tu.

stroberi said...

kok gambar gigit jari?

shatooman said...

tak salah kalu nak tukar..janji inform kat follower yg setia kat sini.. tapi nama biskut tu rasanya dah best..ada trademark sendiri..

Sasa Al-Sharif said...

aku jgk ingin menukar templat. tp belum yakin sbb dah ramai yg mengenali

white rose said...

bisk, ok jugak tu...

nama profil kau tu jangan tukar...
kekalkan dengan biskut...

kang kalau ko tukar, macamana aku nak minum kopi melekat aku nih...

kesian kat aku weii...

nama blog kau xpe kau tukar ye...

diana said...

nak tukar boleh je..
cuma nama profil tak perlu la tukar..
semua dah kenal nama ni..

Miss ... said...

semua nyer terpulang pada ko en biskut :)

biskut said...

BISKUT REPLY TO ALL COMMENT:

1.deAnza-wAnda 11.S.U.D.@.I.S
2.MATAHARI 12.Gyahspears
3.beautiful_rose 13.Celotehan
4.Fiq 14.Cik Tom
5.Liquid 15.Fiqas
6.Encik MamaT 16.Pija~
7.nadzirah aqilah 17.Sephi
8.grOundnUt 18.StellaClaire
9.Abu Luqman 19.arshavin
10.zirconia 20.ctpayong

21.stroberi
22.shatooman
23.Sasa Al-Sharif
24.white rose
25.diana
26.Miss ...

TAC YAR untuk semua yang memberi pendapat.dihargai deh...tapi ya nama origin tuh akan aku buat entry okay.

deAnza-wAnda said...

welcOme2....=)

Lone Fighter said...

Just be ur self buddy, if it makes you feel comfort...

HASRUL NIZAM said...

he3... tukar la ape2 yg patot, tiang seri, cat, atap he3

biskut said...

#deAnza-wAnda : :))


#Lone Fighter : ya i do.tanx bro.


#HASRUL NIZAM : rasanya macam tuh lha kot

deAnza-wAnda said...

tuka jadi lone ranger lah hee

che fara @ fanadz said...

bole jer tukar bisk..aku tetap sokong ko. :)

rin pebble said...

yeah tukar2..coz sy pn bru tukar..hehe

Sumandak Kinabalu said...

SUPPORT! Yang penting Biskut selesa cukup lah...

biskut said...

@ che fara @ fanadz :


@ rin pebble :


@ Sumandak Kinabalu

THANX FOR URS SUPPORT!

achmad said...

tukar jek
ini blog kamu yg punya...