Tac yar...!




Cuma berapa hari,namun cukup beri impak.
Keresahan demi keresahan membalut rutin harian malah agak kurang senang melihat teman-teman yang lain terus-terusan menguasai kehidupan mereka dengan senyuman.
Ya agak kurang senang di sini bukan bererti aku membenci mereka tapi mencemburui kecukupan yang mereka perolehi.Lantas,aku juga mahu menjadi seperti mereka walaupun dunia yang aku teroka berbeda daripada mereka.

Seperti yang diketahui aku mengalami permasalahan pada keizinan akses pada internet,dan kerna itu aku terusan berusaha memperbaikinya.Tidak mau hanya membiarkan kondisi aku kayak pelombong arang batu Chile yang tertutup pada dunia luar gara-gara ketimbusan akibat letupan lombong mengharap ada sinar cahaya menembusi.Akhirnya pihak perunding Celcom tampil memberi bantuan tahap terbaik selepas aku menghubungi mereka..

Dalam itu aku gembira pada semua teman-teman blogger yang sentiasa memberi sokongan untuk blog aku dan ianya memberi semangat pada aku untuk terus berkarya dalam dunia penulisan blog.Aku sememangnya mula mencintai pemangkin pada penulisan-penulisan aku di sini justeru itu aku mengucapkan jutaan terima kasih pada semua sebagai tanda penghargaan aku yang tidak pernah bersempadan...Telus dan ikhlas..


Salam bertemu kembali sob...

21 comments:

- koroe - said...

suke blog neh.hebat !

Nasz said...

Takde hallah bro! Aku memang suka tulisan kamu. :p

Sudah okay? Bagus! Keep updating! (:

Solihin Zubir said...

perghhh! ayat sastera! huhu...
gud work! keep blogging yepp! :D

Sang Cerpenis bercerita said...

met malam

Sasa Al-Sharif said...

aku layan ayat-ayat camni bro.. etlis, penulisanku yang asyik membongokkan diri tu serba sedikit meniru laras formal di sini

♥-- emieysandra --♥ said...

cpat2 perbaikpulihkan kemudahan akses internet tu ;p

white rose said...

lantas dari itu, biskut menjadi peneman mu tatkala layaran kapal tergendala...

bisk, smoga diri mu sehat dengan kehendakNYA...

biskut said...

- koroe -

Mekasih Koroe..dihargai.

biskut said...

Nasz

aku jugak suka kamu punya.hampir ada persamaan.

Akan diusahakan updatING nya..hehe

biskut said...

Solihin Zubir

cuma macam ayat sastera..hehe,blogging dah jadi yg utama.

biskut said...

Sang Cerpenis bercerita

selamat malam M'ba fanny.

biskut said...

Sasa Al-Sharif

Masih banyak lagi yg aku perlu belajar Sasa..Ko pon apa kurangnya.

biskut said...

♥-- emieysandra --♥

Masih lembab sbb sekarang terpaksa tukar dari 3G kepada GPRS/edge only dan ia betul2 slow dan sukar utk aktiviti Blogwalking.3G sebenarnya lebih bagus sekalipun cuma 1 bar tapi tetap laju berbanding GPRS yg almost fullbar tapi pickup lambat.

biskut said...

white rose

ia sentiasa ada..sekalipun kapal ku karam.

InshaAllah.

S..U..D..@..I..S said...

wauu blog hebat..aku suka aku dtg, hari2 aku dtg
thniah

StellaClaire-Richard said...

blog and mmg siok di baca..penuh dgn ayat bunga2 hehehe

StellaClaire-Richard said...

*anda

biskut said...

S..U..D..@..I..S

itu sudah cukup.hehe.mekasih.

biskut said...

StellaClaire-Richard

Ayat-ayat bunga tuh ayat jiwang Stella.Sedangkan aku bukan jiwang.Haha.

Sumandak Kinabalu said...

Sampai tahap call Celcom?? Salute nie...
Teruskan berkarya my friend. Sayang kalau bakat tu dibiarkan berkubur begitu saja. Jangan risau, audiens yang setia akan tetap menanti dengan sabar...

achmad said...

tahniah...
semua komen2 diatas menunjukkan
blog ini disokong ramai