Aku tidak dapat menulis



Suatu kesilapan teknikal bila entry aku hari ini tiada memaparkan ruang komentar.
Aku sudah tersilap setting.
Hari ini serasa semua harus dikerjakan buru-buru.
Membuat persiapan equipment/stuff yang perlu dibawa awal pagi besok.
Aku punya arah destinasi ke selatan,menempuh perjalanan jarak jauh.
Aku berada dalam kelompok awal meneruskan kesinambungan misi.
Daerah Taiping akan kutinggalkan,juga my cheesecake(harap dia mampu bertahan)

Seperti entry aku yang sebelum ini aku masih menaruh harapan agar ada jalur lebar di sana.
Tapi seandainya tiada aku terpaksa membisu dalam tempoh yang lama aku rasa.
Oh My God...
Aku tidak dapat menulis..
Aku tidak dapat blogwalking..
Aku tidak dapat up trafic blog..
Aku tak dapat berjumpa dengan my cheesecake..
Aku tidak dapat main soccer..
Aku tidak dapat main futsal..
Aku terpaksa lupakan itu untuk 2 bulan..
Tempoh masa yang agak lama..
Brengsek!

So,jumpa lagi tahun depan,
(Malam ni mungkin ada kesempatan yang amat singkat)

January 2011,i will come back.

49 comments:

Desfirawita said...

lama banget liburnya...
but, semoga sukses ya...
sampai jumpa ditahun depan
:)

~ PIJA ~ said...

lamenyer....anyway..good luck..

StellaClaire-Richard said...

we'll be missing u huh!..
anyway, have a safe trip :)

nadzirah aqilah said...

biskut jgn sedih2... saya rasa okey jugakla tempat tu...

tapi nak ckp banyak sy pun xpernah pergi.. hehehe

take care n selamat mengembara..

Sca Ndx said...

pergi jauh ke, anyway all the best

L.e.y.h.a said...

kursus ke?

Nasz said...

Bak kata kamu di shoutbox aku sebelum ini, jangan pernah hilang. Huhuu~ Jaga diri ditempat orang. Semoga semuanya selamat. (:

ayu said...

syg!!!!!!!!!take care ya...c u next year..luv un gonna miss u syg!!!!!!!!!!!2 bln emo abis la...heheh...sabaq ja la.....salam peluk cium!!!!!mmmmuuuaahhhhsss!!!!!!!syg kamu!!!!c u JAN 2011... sobs sobs.. :(

From ur cheesecake

hiro said...

cess.

si biskut said...

Desfirawita :

Lama banget bagi sorang blogger non..jumpa tahun depan Des.

si biskut said...

~ PIJA ~ :

Thanks Pija..Gud luck to u too.

si biskut said...

StellaClaire-Richard s:

Ya im gonna miss u Stella.

si biskut said...

nadzirah aqilah :

Kalau lar betul mcm yg Nadzirah cakapkan alangkah girangnya hati ini.Tapi tue sumer xpasti kan..

si biskut said...

Sca Ndx :

Kira jauh jgk lar.,..Thanx

si biskut said...

L.e.y.h.a :

Nop.Ops PATI.

si biskut said...

Nasz :

Hilang untuk sementara waktu..Nadz,thanx.

si biskut said...

ayu :

B..B akan biasa dengan nie sumer.Cuma bertahan.Jangan bosan2...Jangan keding2 k..hehe..Juz 2 month.always remember u B.Luv U.

si biskut said...

hiro :

Cisss..hahaha!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

si biskut lelaki sabah..
jgn tinggal kan aku ! !
waaa ! ! nanes ! !

heee~

Eryati said...

kau p mana biskut?..alahai...sapa la yg rajin singgah belog akak nanti

si biskut said...

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI :

Huhu...Jangan risau aku akan datang tahun depan..

si biskut said...

Eryati :

hehe...pegi pedalaman bahagian selatan Kota Tinggi kak Yati..
Akak kan ramai geng..hehe

Miss ... said...

tata jumpa lagi nanti klu ada umur :)

Sang Cerpenis bercerita said...

wah, lama amat hiatusnya.

p[A]n[A]d[O]L said...

wooo, 2 bln tue beb..
apapun, smoga ko hepi2 d mn pun ko p..

aiyak, pasni aku mo mnta biskut ma sapa lg ek..??
hmm

si biskut said...

Miss ... :

InsyaAllah Miss...

si biskut said...

Sang Cerpenis bercerita :

Aku akan kangen sama karangan kamu M'ba

si biskut said...

p[A]n[A]d[O]L :

Ko pigi lar mintak sama si apek sebelah kedai basikal tuh Pan..haha

beautiful_rose said...

owh,sudah mahu pergi..
2bulan tu agak lama juga.
lepas ni sunyi sepilah blog ko nanti.....

one2paii said...

ha ado pun..tp cume entry yg kedua xder erk...yang agenda mentaliti rendah tuh..pe problem nya bai?

~eZmALiZa~ said...

baru nak kenal..ilang pulak dye..ish3...nway, gudluck ya... :)

che fara a.k.a fanadz said...

eh biskut.nak gi mane nih?huhuh.

ayu said...

keding???ti balik u tgk la keding ke tak..moga mampu bertahan..dis is my 1st time hadapi mcm nih...gonna miss u dear!!!luv u!!!!emo...emo...emo...sobs sobs!

ur cheesecake

si biskut said...

one2paii :

Aku dah silap setting lar bai...smalam aku ingat aku terer rupanya sikit bengong jgk..entry tue aku set dari malam sebelumnya.

si biskut said...

beautiful_rose :

Memang sunyi sepi tahap giler cam dalam keranda..

si biskut said...

~eZmALiZa~ :

Akan muncul kembali in january.Tak lupa punya.

si biskut said...

che fara a.k.a fanadz :

Selatan tanahair...hehe

si biskut said...

ayu :

U jugak yang cakap.hehe...i ulang jer.Miss u too B.

ayu said...

aikk...smpat lg reply ya..B igt lpas YM tido dah..TAKE CARE!!!!!!!!!! HUG N KISSES!!

UR CHEESECAKE

Magdalene Heuk Salvatore said...

indon??

surihati_ku said...

hai merajuk ke wahai sahabatku..

kemana nak pergi nih??

gigi rongak said...

wei.. sampai awal jan ke? haha..ikut jejak aku ke wei :P

nor sahida said...

biskut: selamat beroperasi k...baru 2 bln kira ok lar dari p lubnan..

sy rasa da tau unit awak..:)

si biskut said...

ayu :

Percubaan yang sedikit berjaya...hehe

si biskut said...

Magdalene Heuk Salvatore :

Hampir-hampir...hehe

si biskut said...

surihati_ku :

Bukan merajuk Surihati_ku..hehe.cuma keadaan.

si biskut said...

gigi rongak s:

Lebih kurang macam tue lar Rong.huhu

si biskut said...

nor sahida :

Hmmm...u know?

Tomato Gurl's Life said...

lamanya biskut???so cik tom xkan dpt santapan minda dr biskut smpi jan tahun depan??huk3..