edisi blogwalking award pulak..


Ditag oleh seorang awek obses ngan purple..

CIKEPALVIOLET
Selamat Datang Ke Blog Epal Violet | Mari Berdansa bersama2
Tac yar(in Swedish)
Terima kasih(in Malay)

Cik epal,nak bagitau straightforward nie..
Memula tue rase macam nak jawab semua quiz yang dibagi tapi memandangkan 
Biskut dah penah tulih dan jawab quiz macam nie so Biskut rase Biskut cuma perlu
tag pada 10 lagi blogger-blogger yang blogwalking tegar.Its doesnt matter right...?I'm so sorry.

So,sapa2 yang ternampak nickname dia kat bawah nie
dipersilakan bawa balik n post kat umah memasing ek..
1. MieraSassy
2. Zuera
3. Robot|sakti
4. Sumandak Kinabalu
5. Gigi Ronggak
6. Amoi
7. Knini
8. Beautiful Rose
9. MissSenget
10. Krolezone
11. Panadol
12. MiszLullaby
13. Fay
14. Miss Namia
15.Fiq
Bagi blogger yang dah ada tue,leh lar tag bagi kat sapa2 plak ye..simpan buat koleksi ker aper..n yang baru jer ade award macam Biskut nie,share2 ok.
Biskut masih cuba untuk berlaku adil hasil pemerhatian selama berapa minggu nie.
Biskut harap sangat semua blogger n rakan2 Biskut dapat menerima dengan hati yang amat2 lar terbuka.Biskut minta maaf awal2 wokey..

Salam tengahari dari Biskut.
Jangan lupa untuk lunch.




16 comments:

Sumandak Kinabalu said...

Wah dapat awards lagi...
Thanks Biskut...
Bawa balik dulu ya....akan ditayang esok ^ ^

miszlullaby said...

mekaseyh biskut!nanti ML amek ye=)..tenkiyuu=D

btween..biskut penah makan biskut wang-wang x?

si biskut said...

SUMANDAK KINABALU:
Valkommen sumandak...take ur time k.hehe

si biskut said...

MIszLULLABY:
Biskut wang-wang?yg 4 segi tue ker?tak pasti lar biskut.mgkn lau tgok rupa mgkn biskut leh taw..hehe

WONG SIKAMPUH ngoceh said...

Selamat malam kawan..Aku sudah mem follow blog ini.Sila follow balik

si biskut said...

WONG SIKAMPUH ngoceh:
sudah bung...hehe

Robot | Sakti said...

terima kasih der.

:)

si biskut said...

Sama-sama der....

suzzsuzie said...

waa....dpt awards....
congrats....

si biskut said...

SUZZSUZIE:
hehe...blogwalking tegar nie..Thanx yar

genial said...

selamat iia buat awardnya... juga para pemegang setelahnya :)

Stella said...

Congrats for the award.. :)

si biskut said...

GENIAL:
trimas atas ucapan...

si biskut said...

STELLA:
u welcome stella...

Sang Cerpenis bercerita said...

awardnya bagus.selamat ya...tks juga sudah menyukai entry aku di blog.

si biskut said...

SANG CERPENIS:
seriously im so excited wait every single entry from your blog M'ba Fanny..