Dunia nyata tapi penuh simbolik


Dari Satu Laman Blog Terungkai Seribu Satu Macam Ruwetnya Kehidupan


award by Puan Seed

bebelan biasa dari seorang yang biasa





Nama ku Khairil Ikhwan aka Cayril..

Disebabkan aku ditag untuk terima award2 nie dalam tempoh masa yang sangat singkat maka aku post entry sekaligus jer..Ucapan terima kasih yang tak terhingga dari hujung titik khatulistiwa sampai ke hujung hayat kepada ke 3-3 blogger yang sentiasa cute,young,bervisi dan punya karisma yang hebat ini.Kalian akan diingati sebagaimana keadilan ku mengingati semua blogger2 yang lain termasuk kepada blogger2 yang pernah memberikan blog aku yang kerdil ini award dan special badge.Mercy Beaucouf!

Untuk soalan2 yang disediakan aku buat sekaligus gak dengan mengambil soalan2 dari 
Mr Cayril-Z.


1) nama blog anda buat masa ni..
Tak kan tak tau,of course lar SI BISKUT.Sebab aku suka sangat makan biskut dan sentiasa ada stok.

2) anda rasa blog anda hebat..
Ye kot...perhaps lar..hehe..

3) benda yang anda sayang?
My Dello Vostro 1014,Man United Jersy collections,Dvd's series collections.
4) anda tengok waktu dekat mana??
Jam PUMA edisi South Africa World Cup 2010 gift dari Cheesecake.


5) web sesawang yang anda selalu jenguk.
Beautiful Rose- Mencari pelangi selepas hujan


6)letak 3-5 blog yang anda rasa hebat.
(Sebab aku rasa kebanyakan sumer dah ada award2 nie..so aku open untuk semua sekali followers aku yang belum pernah ditag untuk terima award2 nie..Aku tak kisah kongsi dengan kowank sumer..)
Tak kira lar apa pun yang kita terima ia sebenarnya satu bonus untuk kita plus and plus semangat kita untuk terus berblogging.Ia macam satu sokongan moral sebagaimana ia sentiasa ditekankan dalam dunia infantry aku.Dunia blog mungkin masih baru bagi aku tapi aku tahu aku boleh teruskan 'kehidupan' aku di sini.

Fantasi aku bukan pada raksasa..

5 comments:

beautiful_rose said...

wahh..tak sangka laman aku jadi tempat persinggahan tetap kau rupanya.
trimass byk2 kat ko biskut.nanti aku bagi ko stok biskut aku pula.

:: aku suka makan biskut bijirin IKO =)

che fara a.k.a fanadz said...

terime kasih~~suke biskut jugak~~ :D

si biskut said...

BEAUTIFUL ROSE:
cepat2 aku tak sabar nak makan stok biskut IKO ko rose.hehe...

si biskut said...

CHE FARA A.K.A FANADZ:
Sama-sama che fara...biskut kan mudah dan senang nak bw tak cair mcm cokelat lau simpan2 lama2 dlm bag.

Anonymous said...

[url=http://cialisonlinehere.com/#bppan]buy cheap cialis[/url] - cheap cialis , http://cialisonlinehere.com/#vbuiz cialis without prescription