raikan aidil adha






salam aidil adha 

10 zulhijjah 1433


moga tuhan merahmati hidup kita



41 comments:

the malay male said...

Amin

cimöt said...

amin..

tidak akan pernah putus rahmat daripadaNya selama kita masih mengingatiNya,amarmakruf nahi mungkar..insyaAllah..

salam aidil adha jugak ghost..

Aim Mizie said...

MOGA.

Felly Sophia said...

Selamat hari raya Aidiladha! :)

Hansyirah Takezur said...

salam eid adha juga Ghost!
sorry lama tak singgah..

EL MARIACHI said...

salam aidil adha juga buat kamu ghost

Cikgu Ma said...

salam aidiladha phan...raya korban ni aku tak sediakan sup tulang....hehe

aliza zeke said...

salam idul adha gak :)

feyza said...

selamat hari raya goss

reenapple said...

Salam Aidiladha juga. =)

Lenglui Sepet said...

Salam eiduladha..
Singgah meninggalkan jejak.. ;)

PK said...

Hairan kan, derita spt tak akan pernah menyisih dari dunia.

Kalaulah setiap manusia sudi untuk mengorbankan sedikit nikmat yg mereka ada, untuk dirasai oleh si penderita.

Salam aidiladha.

Amar Shah said...

aidiladha yang harus diraih dengan gembira namun ku rasa sngat suram d saat takbir bergema...
anyway slamat hari raya aidiladha brader phan..

Jna marcello said...

^^Salam AidilAdha awk^^

ctpayong said...

dan diberkati segala usaha
segalanya kerana Dia.

nurHeart said...

insyaallah.. aminn ya Rabb.

Scarlett O'Hara said...

Entry ringkas tapi membawa 1000 makna. Kat sini makanan berlambak2 sedangkan di sana, manusia mati sebab tak de makanan.

Liyana Zahim said...

Selamat hari adha.. Semoga pengorbanan yang dilakukan kita menjadi satu rahmat dariNYA buat kita.. Amiin- ;)

Kepala Manchis said...

mintak mak, lembu sepotong!keke

blog-tips-kurus said...

rakyat Malaysia meriah dengan daging korban.

empati melihatnya..

miranadia said...

insyaAllah

semoga kita dapat menjejakkan kaki ke tanah suci.

Siti Nurhayati Dollah said...

Amin.

InsyaAllah. Selamat hari raya. :)

diana said...

selamat hari raya..:)

Pan. said...

salam aidiladha.

bidadari patahsayap said...

semoga kita kita faham apa itu korban dan pengorbanan,..hmmm

melati

LadyBird said...

salam aidiladha..

ஜ miss klanika ஜ said...

laku lagi tak ucap salam aidiladha sekarang ?

eita said...

amin..

chemay said...

selamat hari raya aidil adha juge ghost walaupun dah agak terlewat
:)

Amanina said...

Selamat hari raya..

APi said...

kau sembelih apa di kampung Ghost?
kakaka

Päk Läng said...

aidil adha aku disapa oleh Lelaki Separa Khayal :)

HusnaShuib said...

Semoga kita semua bukan sekadar beraya tanpa memahami erti sebenar perayaan itu. Amin. :)

Cikli said...

Tersiratnya, pengorbanan kita yg dituntut.
Tersuratnya, daging tu bagilah kat orang yang lapar dan memerlukan. Bukan stok dalam peti.

Miss PIJAOSIX said...

Salam ghost... raya mane tahun ni?

Rain said...

makan daging lekat celah gigi, esoknya gigi terkorban .

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

chemay said...

ghost.
mana menghilang?

محمد رازيق said...

selamat beraya bro. hehe. hope ingat aku lagi yang kat twitter tuh.

Anisa Hang Tuah said...

selamat bossss

miza kimbum said...

hepy deepavali ghost :P