pertapaan dracula




Segumpal otak fikir
Pejal hati rasa
Halus jiwa resah
Kotak suara/bisik kalau tak mampu teriak
atau biarkan yang berbicara - Jari-jari.
 
 
 
 
Hanya ini - AKU.Ada nafas.
Hujan masih lagi menakluki tanah ini.
Lantas menjadikan aku narapidana diperaduanku.
Kejutkan aku bila disember sudah berakhir.
Aku mahu pulang!

27 comments:

one2paii said...

abang drakula lala..meh gihgit leher nie..meh meh

StellaClaire-Richard said...

wake me up when November end haha..
i'm coming home for christmas..

Anyway, happy raya haji for u.. tomorrow kan itu raya haji

ayu said...

take care my dear...selamat ari raya haji..luv u!!!

ayu said...
This comment has been removed by the author.
nkara said...

balik raye aji la...

biskut said...

one2paii

mai sua leher ko bai...aku nak kerat sket.aku tadah pakai goblet jer darah ko.haha

biskut said...

StellaClaire-Richard

owh..ko mau celebrate christmas bah kan...lambat lg tuh Stella.hehe

biskut said...

ayu

selamat raikan raya haji tuh..LuvU2

biskut said...

nkara

ikutkan hati nak balik,tapi tak leh lar.

cik panadol said...

urm aku xpenah pahan bahasa mcm ni..... :(

biskut said...

cik panadol

hahaha...

najihah sahami said...

hohohoi...disember xtibe pon lagi..sila tdor lagi k~

Abu Luqman said...

tq cik Biskut bagi komen..

jadi mr mama 45 ari je......my wife ada kat Mekah..huhuhu...terasa rindu yang mendalam....tx tau nak habaq nu...huhu

biskut said...

najihah sahami

ouch...ok2.mau tido dulu nih.hehe

biskut said...

Abu Luqman

hehe..same2..single for temporary ek..

Sasa Al-Sharif said...

perkataan yg sukar di situ.. aku pun kena berlatih lebih lagi ni :)

biskut said...

Sasa Al-Sharif

ko sentiasa mau mencuba...goodey.hehe

baincardin said...

Selamat Menyambut Aidiladha!!!~ ^_^

Sang Cerpenis bercerita said...

wah seremm

Robot | Sakti said...

selaamt hari raya der.

:)

biskut said...

baincardin

selamat menyambut idul adha gak..

biskut said...

Sang Cerpenis bercerita

kok serem...mba.hehe

biskut said...

Robot | Sakti

hepi2 gak di hari raya nanti bro...

Nasz said...

Sabar bro. Masa itu nanti kau lihat ia sungguh pantas meninggalkan kau. Nanti kau akan rindu waktu waktu ini. Jadi, gunakan masamu dengan sesuatu yang indah walaupun tak indah mana. Huu~

biskut said...

Nasz

ini mungkin masa liburku..tapi ia masih membuatkan aku stress dgn keadaan network di sini.aku mau cepat pulang.

WONG SIKAMPUH ngoceh said...

Met petang.Berkunjung lg nich,btw km blogger asli malaysia atau indonesia

biskut said...

WONG SIKAMPUH ngoceh

aku lahirnya di malaysia tapi ya bokapku indonesia asli..