jeritan lewat malam...



                                                                I'm SUCKS!..seriously...

                                                                    But i hate to FIGHT!

                                                               I'm so SORRY if i wrote like this...

Jangan terlalu fikirkan hanya seorang saje yang punya perasaan..lantas memikirkan orang tak punya perasaan yang sama.Hanya sebab nak ikutkan amarah yang terlalu remeh..maka diciptakan satu situasi yang membuatkan seluruh malamku bertukar menjadi lombong arang batu...Common!

Kenapa tak mahu fikir kita punya masa2 yang normal...masa2 yang membuatkan tidur kita lebih indah dari khayalan kita sendiri...

I'm not going to watch Tiger Show..i'm juz watching tv programme..
I'm not going to drunk in pub..i'm juz hang out in my room..
and i'm not having sex with the others gurl..i'm juz have date with my blog..
I have no focus..?i'm juz late in 2 second!..i guess..


Tak sampai berapa saat semuanya berubah...and I'm happy right now?


If this is my weakness,i accept that...

27 comments:

catatan kecilku said...

Are you happy right now...?

ayu said...

u dah tulis pun...tk yah sorry2..n now i nk u paham napa i marah....dah brapa ari u mmg cam tuh..pe pun tk leh focus bila msg or ckp ngan i...i tk pernah nk kacau kalau i tau u tido ka...keja ka...main bola ka...pe2 ja la...cuma i minta sedikit masa utk i..kejap ja u nk buang smua masalah u or layan blog or pe2 ja la...dh smlm seharian u tido ja kan lpas training n keja..u tau kan i mmg sakit lani yg tah bila nk sembuh..kejap ja u layan i msg mmg i tertido d sebabkan ubat..i tk penah sbut psal tiger show ka sex ka...if u nk buat go on u yg nk tanggung dosa..mungkin perit utk i terima..u i tk pernah minta kebendaan or pe2 dr u selain berubah n now i minta sedikit msa utk i..kalau tu pun u rasa tk leh i dah tk leh nk kata apa..as u said b4 i lah paling cerewet,paling cpt majok,cepat nangis n slalu protes u...n i gak la yg mampu bertahan ngan u..kalau u rasa i'm not ur Ms tkda pa lg i leh kata..all i can say now is i'm sorry bout last nite n i really luv u!!!!!!!!

Rona Realiti said...

adei.. hal umah tangga ke? x elok la bro kecoh dlm blog.. make it discreet..!!

ayu said...

biarkan martin dia bercerita apa yg dia mahu...mungkin kaka bleh lbih memahami dia yg ssh juga nk share pe2 ngan kaka..utk blog dia apa ja dia leh share

beautiful_rose said...

erk,bawak bersabar bincang baik2 dengan dia eh...

kyle said...

bro.........org yg disayangi berkali kali kali kali kali kali lebih penting dari blogging, hihi, so jgn tinggalkan hanya krn nk layan biskut depan skrin komputer :P

semoga semua bende berjalan lancar, dn senyum slalu :D


(sorry my bm sux, hihi)

si biskut said...

Catatan kecilku:
not sure...

si biskut said...

Ayu:
dont make it more worst...

si biskut said...

Rona realiti:
common joe,aku dah buat dengan penuh secret..nie kan blog..ini tmpat aku nak luahkan sbb aku tak suka gaduh..

si biskut said...

Ayu:
its not big deal..

si biskut said...

Beautiful rose:
always rose..always.but i still not understand.

si biskut said...

kyle:
ini dunia yang aku ada dlm jarak macam nie.sori sgt2.tak kan aku nak jadi sowg yang non aktif.Sedangkan dunia aku memang bermula aktif.

fanny said...

blog emang bikin happy ya.

kerangRebus said...

gaduh ngn wife ka?
hahak..kalau ya,..besela tu..
saya pon penah mengalaminya!
hampir2 nak tutp blog da..haisy..
tapi pengajarannye..."ingatlah orang tersayang!"..hahak

kerangRebus said...

gaduh ngn pasangan ka?
hahak..kalau ya,..besela tu..
saya pon penah mengalaminya!
hampir2 nak tutp blog da..haisy..
tapi pengajarannye..."ingatlah orang tersayang!"..hahak

si biskut said...

FANNY:
ya M'ba,tapi masih ada yang ngak ngerti toh kalau2 blog itu harus dicintai sama.Ianya kan journal kita sih.

si biskut said...

KERANGREBUS:
Haha..aku ini masih pegang status single..ya,itu cuma rasa ketidakpuasan hati dengan kapel.
Always ingat..cuma kurang connections.its okay.

Haw said...

masa baca entry rasa biasa2 je.. & tak tahu pun pasal apa.. skali buka komen, ada makna lain rupanya.. apa2 hal, utamakan tuhan semasa berhubungan, insyaAllah bahagia!

tujuan sebenar buka komen ni just nak say tq sbb jd org pertama try aku nyer chat box.. almaklum, aku kan dah d ban kat shoutmix!

ayu said...

dgn beberapa minit dunia u tk klan berubah dr aktiv ke tk aktiv...

ayu said...

sapa yg make it worst???kalau u rasa benda nih kecik napa nk moody??tk pernah halang bila u ngan dunia u BOLA or TIDO atau ngan kwn2..i cuma nk pehatian skit..masa utk i sama..bkn 10 jam dr 24 jam..hanya beberapa minit..tk pernah halang u utk blogging...knp yg tk elok gak yg u nk paparkan??masa suka tk plak kan???n i guess is not the 1st time i terbaca ttg kita dlm blog nih...tkpa la i tk kisah maybe sini la tpt u luahkan n as u said tknk gaduh2...carry on..

si biskut said...

HAW:
u welcome..dah lama aku cari shoutbox tue.

kyle said...

pape pon, mulakan hari dgn senyum, akhirkan dgn senyum gak :D

si biskut said...

KYLE:
Confirm aku buat kyle..

Gadis H said...

mmg perempuan selalu cpt emosi. tenangla... blog kita , kita punya suka la... kalo x mo jd lg rumit, xpyh komen byk2 kt sini. org jd penasaran. saya pn de citer psl mslh ngan jejaka saya kt blog. tp sbb dia xbyk komen, just bc n senyap. buat nk cr gaduh or cr psl. cume nk kongsi pe yg sy rs... sowi...

si biskut said...

GADIS H:
tue lar yg amat dikesali..sy pon cuma nak luahkan dari merumitkan situasi di luar.Tapi hanya blogger memahami pencinta blogger.This is our planet.

Gadis H said...

sabaq yea... jgn menyesal atas pe yg terjadi. jadikan ia satu pengajaran pd ms kan dtg... Bkn senang nk bg semua org phm n suka apa yg kita wat... Pe pun , yg pntg kita HEPI n ENJOY !

si biskut said...

GADIS H:
ya semangat terus...!